|   Over ons   |   Kaarttypen   |   Toepassingen   |   Recent werk   |   Bestellen   |   Links   |   Contact
Recent werk

Recente producties

Datum :
Opdrachtgever :
Medium :
Omschrijving :
Re-styling kaartbeelden TomTom-routeplanner
09-2010 - 08-2011
TomTom
Internet
Gedurende de periode van najaar 2010 tot de zomer 2011 heeft Carto Studio gewerkt aan een totale re-styling van de kaartbeelden van de online routeplanner van Tom Tom. Na een grondige analyse van de bestaande kaartbeelden zijn tijdens meerdere iteratieslagen alle 16 zoomlevels onder de loep genomen. Per zoomlevel zijn de vlak- en lijnkleuren, lijndiktes incl. signaturen, en de typografie opnieuw gedefinieerd. Tevens is de informatie-selectie per zoomlevel opnieuw bepaald (wat kan men op welk zoomlevel wel en niet zien). Binnenkort vindt u op onze site meer informatie over dit project. Bekijk het resultaat online op routes.tomtom.com.


Datum :
Opdrachtgever :
Medium :
Omschrijving :
Update Toeristisch Infopaneel Amsterdam
10-2011
Gemeente Amsterdam, DIVV
Drukwerk op A00 Backlit Sheet
In 2010 werd de eerste versie van dit infopaneel in Amsterdam opgehangen. Na overleg met ATCB werd besloten om voor dit jaar een nieuwe uitgave te verzorgen die meer aansluit bij zowel de huisstijl van het merk "iAmsterdam" alsmede bij de kleurstelling van het bewegwijzeringssysteem dat gelijktijdig werd uitgerold. Uiteraard is er meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om de kaart bij te werken tot de laatste stand van zaken. Zoals de nieuwe naam van het Amsterdam Historisch Museum en een 3D tekening van het nieuwe Filmmuseum (EYE) dat aan de noordzijde van het IJ verrijst.


Datum :
Opdrachtgever :
Medium :
Omschrijving :
Amsterdam Marathon
09-2011
SDA Print + Media (Stadsdrukkerij Amsterdam)
Drukwerk
Zondag 16 oktober 2011 vindt de 36ste editie van de TCS Amsterdam Marathon plaats. In opdracht van de gemeente Amsterdam is door Carto Studio een plattegrond ontwikkeld waarin de routes zijn weergegeven. Het parcours bestaat uit de volgende varianten: de marathon, de halve marathon, '8 km' en de '1k'. Deze routes zijn elk met een eigen kleur weergegeven. De kaart wordt door een opmaakbureau voorzien van foto's en advertenties.