Centrum kaart van Amsterdam

Als u voor uw B&B, Hotel/Hostel of Bike Rental enkele exemplaren of een doos van 250 exemplaren wilt bestellen van onze Centrum kaart van Amsterdam dan kunt u dat doen via onze uitgeverij.

Bent u een particulier dan kunt u de kaart kopen bij boekwinkel AKO op Amsterdam Centraal station of bestellen op het particuliere deel van onze uitgeverij.

A Travellers’ Railway map of Europe

A_Travellers_Railway_map_of_Europe_2015

NIEUWE UITGAVE (2015). U kunt deze bestellen via onze uitgeverij.

Spoorkaart Nederland 750 jaar

spoorkaart-175-jaar-spoor

Ter gelegenheid van 750 jaar Nederlands spoor gaven wij in 2014 deze spoorwegkaart uit. Op de bekende NS perronkaart gebaseerde kaart met daarin alle spoorlijnen en stations die er sinds de eerste spoorlijn tussen Haarlem en Amsterdam in Nederland zijn gelegd.

U kunt nog enkele exemplaren bestellen via onze uitgeverij.

Spoorkaart Nederland

Omslag_Spoorkaart_Nederland_2011

In de Spoorkaart Nederland – uitgave 2011 – wordt het complete spoorwegnet weergegeven, waarbij de spoorlijnen zijn onderverdeeld in meerdere categorieën, zoals type spoor en concessiehouder. Van Amsterdam en Rotterdam/Den Haag zijn detailkaarten opgenomen, waarin het spoornetwerk inclusief metrolijnen wordt weergegeven. Tenslotte toont een overzichtskaart alle relevante spoorverbindingen in Noordwest-Europa.
Het formaat van de kaart is 690 mm x 990 mm. Er bestaan twee uitvoeringen: plano – te gebruiken als wandposter – en een gevouwen versie naar een omslagformaat van 123 x 230 mm.

U kunt nog enkele exemplaren bestellen via onze uitgeverij.