fbpx
19 mei 2020 admin_carto

Fietsgidsen staan online

Omslag deel 1

Wij hebben voor de hele regio tussen Het Noordzeekanaal en Leiden een fietsgids ontwikkeld, die de fietser meeneemt over de mooiste fietsroutes; meeneemt op een reis door tijd en ruimte.

De routes voeren van het Noordzeekanaal door de bossen bij de Ruïne van Brederode, door de duinen naar de monding van de Rijn, door de bollenstreek en door de landgoederen terug naar de Ruïne van Brederode. De gids is voorzien van gedetailleerde kaarten en geïllustreerde stadskaarten als ook beelden en verhalen van nu en vroeger. Deze gids stelt iedereen in staat om rondjes te maken van veertig of tachtig kilometer. Deze gids wordt geheel en al gratis aangeboden en is te downloaden als pdf of e-book via de website van Cycling Europe: www.cyclingeurope.nl/routes/oudholland/
Het project Fietsen door Oud Holland is een initiatief van Carto Studio en Benjaminse Uitgeverij en zal vanaf mei deze zomer in delen regio’s binnen de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland voor het publiek beschikbaar maken.