Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581 Grand Départ Utrecht 2015 | Carto Studio

In 2015 vond de start, de Grand Depart, van de Tour de France plaats in Utrecht. Omdat enkele van onze werknemers aldaar wonen en een hart voor wielrennen hebben, waren we zeer vereerd om onze bijdrage te mogen leveren.

Omdat we al vaker publieksplattegronden voor o.a. de Koningsdagmarkt in Utrecht hadden gemaakt zijn we verder doorgegaan op deze basis. We hebben de kleuren van de plattegrond zodanig aangepast dat deze overeenkomen met het kleurenpalet van de Gand Départ huisstijl.

De plattegronden zijn uitgedeeld op straat, gedrukt in lokale kranten en speciale folders voor de bewoners. Ook is de plattegrond afgedrukt op grote banners die op verschillende plekken in de stad stonden opgesteld. Daarnaast kon men de plattegronden downloaden van de website of voorbij zien komen op twitter.

Plattegronden materiaal gebruikt bij de Tourstart Grand Départ in Utrecht in 2015

Andere projecten / Random projects