fbpx

Stadsplattegronden zijn er in allerlei vormen en maten. Om als toerist de weg naar de leuke highlights in een stad te vinden is een mooie kaart niet alleen heel praktisch, maar ook een leuk aandenken en een trigger om nog eens terug te komen voor die andere leuke plekjes waar je nog niet bent geweest.

 

We hebben voor veel verschillende steden een plattegrond gemaakt met daarin de highlights van de stad. De markante tekeningetjes in de kaart zorgen niet alleen voor een mooi kaartbeeld, maar zijn tevens landmarks die helpen bij het oriƫnteren in de stad. Alle kaarten die we maken worden op maat gemaakt en geven een uniek beeld van de stad. De plattegronden kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd. Een gevouwen folder die makkelijk in je zak past, een scheurblok die op de balie van het toeristisch informatiepunt ligt of een groot paneel die in de stad of bijvoorbeeld in de parkeergarage staat.

Wij maken niet alleen de kaart maar ontwerpen ook de hele vormgeving van de folder of het paneel en denken graag mee over de uitvoering en het gebruik van materialen. Indien gewenst kunnen we ook het drukwerk voor u regelen.

Andere projecten / Random projects