fbpx

Een centrumkaart van Amsterdam hadden we al. Maar er zijn zo veel mooie gebieden rondom Amsterdam waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen, zwemmen of varen dat we daar maar eens een kaart van hebben gemaakt. Laat je meenemen naar mooie historische steden zoals Haarlem of Naarden. Stap op de fiets en maak een mooie route van knooppunt naar knooppunt. Of als je zin hebt om een paar holes te putten, dan kan je alle golfbanen op de kaart vinden? Zoek je verkoeling tijdens een mooie zomerse dag, dan vind je in de regio tal van stranden, plassen en recreatiegebieden waar je heerlijk kunt vertoeven.

Er is speciale aandacht besteedt aan de duinen die bij de kust liggen. Met de nieuwste technieken is er subtiel reliƫf toegevoegd waardoor het heuvelachtige karakter van de duinen mooi naar voren komt. En er is ook aan de kinderen gedacht. Ze kunnen door de kaart speuren naar verschillende zoekfiguurtjes die her en der verstopt zijn. Wel eerst je best doen voordat je de oplossing bekijkt!

Trek er op uit in de regio van Amsterdam en ontdek met de kaart de mooiste dorpjes, leukste bezienswaardigheden en de fijnste plekken.

 

Je kan de kaart kopen via de bestelpagina van onze uitgeverij.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere projecten / Random projects